Oma sisustustyyli

Tervehdys!

Olen aiemminkin puhunut siitä, kuinka paljon pidän industrial-tyylisestä sisustuksesta. Ajattelinkin näyttää teille inspiroivia sisustuskuvia kyseisestä tyylistä.
Seuraavat kuvat löysin Pinterestistä samalla kun etsin erilaisia DIY-ideoita pimenevien syysiltojen varalle.
  97460f62845846e6d0a108ccc5fc810dVanhat ikkunat sopivat mielestäni sisätiloihin todella hyvin. Ne avartavat ja tuovat lisävaloa huoneisiin, jotka muuten saattaisivat olla hieman pimeämpiä. Haaveilen siitä että jonakin päivänä minulla on koti, jossa ruokailutilan ja olohuoneen välissä olisi vanhat ikkunat. Näköyhteys kumpaankiin huoneeseen, mutta silti kaksi erillistä tilaa.
fbc615b808845baa251d2bcfee6a3ee7Okei, nyt minun täytyy myöntää, että olen aina ollut heikkona sisustuskirjaimiin. Mitä suurempi, sen parempi. Erityisesti pidän peltisistä kirjaimista, mutta jostain syystä minulla on tällä hetkellä enemmän puisia kirjaimia. Kunhan joskus saan isomman kodin, ostan sinne oikein suuren peltisen kirjaimen. Sellaisen jota voi pitää kokonsa puolesta vaikka yksinään eteisen lattialla katseenvangitsijana.

bb01b9113f25a8f2b0e75da738a246df

Nämä kaksi kuvaa valitsin tänne tuolien perusteella. Tämän tyyppisiä tuoleja näkee paljon sisustuskaupoissa ja lehdissä. Aidot Tolix-tuolit ovat tosin melko kalliita, joten niiden paikka on tällä hetkellä (ja varmaan vielä aika kauan) toivepankissani. :D
(tosin ainahan on myös mahdollisuus ostaa samantyyppisiä kopiotuoleja reippaasti edullisemmin)

9f9f50b38af2b7404cb6c6b30a759b0f

2fd48b209b7ec5d7a725c97dfd793020Viimeisenä kuvana on tämä kiva kaluste.
Olen nähnyt monta kivaa lipastoa ja kaappia, jotka kotiuttaisin heti mikäli se vain olisi mahdollista (jostain hölmöstä syystä nykyisessä kodissa on rajattu määrä neliöitä ja huoneita, jotka reippaasti rajoittavat kivojen kalusteiden ostamista). Tässä on kuitenkin yksi tosi kivannäköinen lipasto, josta varmasti löytyisi jokaiselle pikkutavaralle oma paikkansa. Juuri sopiva säilytyskaluste tällaiselle, joka tykkää väkertää kaikesta mahdollisesta jotain kivaa kotiin.
Mainokset

2 comments on “Oma sisustustyyli

  1. Jättefint :D men jag är nog mera för new england stilen :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s